Hi there, Meet me at the social media platforms. See you soon ;)

Kleuren

Zoveel soorten, zoveel kleuren, zoveel merken. Je weet niet meer welke je moet nemen of het beste kunt nemen. En let op! het werkt verslavend. Zoals ik schreef ben ik begonnen met alle kleuren palletten van Grimas.

Grimas schmink is heel fijn en ze zitten allemaal op een pallet vast geklikt. Echter de schmink is dun qua opbrengende laag. Wat wel mooi is bij kinderen, maar wil je diepere toneelkleuren kies dan voor bijvoorbeeld Diamond FX (DFX) of Superstar (SS). Mijn eerste overtuigende kleuren als aanvulling op mijn Grimas waren van Superstar diep blauw, groenblauw, roze en paars en daarnaast wit & zwart van DFX.

Waar je ook blij van wordt zijn de diverse soorten en kleuren in een potje, de splitcakes. Er zijn ontzettend veel leuke rainbow- of splitcakes te koop in allerlei maten en voor diverse prijzen. Deze zijn heel leuk voor bloemen, vlinders of snelle creaties.​ Ze zijn er in ontzettend veel variatie kleuren en maten. Enkele voorbeelden die ik als eerste heb gekocht zijn:

Wil je meer weten van de kleuren die ik gebruik of hoe ze tonen. Kijk dan even onderaan deze pagina.


Merken

Zelf ben ik jaren geleden gestart met materialen die ik ter beschikking kreeg, waaronder van het merk ‘GRIMAS’, ‘SES’, goedkope ‘Intertoys’, ‘BOL’ of ‘Action’ schmink en materialen. Na de zomer van 2018 heb ik besloten de sets te kopen van GRIMAS, omdat deze allergie vrij, in vele verschillende leuke kleuren sets beschikbaar en als beste waren aangeschreven.

Nu, 14 januari ’19, ben ik fan van Grimas, Diamond FX en Superstar. Deze combinatie is voor mij erg fijn. Naast enkele losse kleuren ben ik nu in het bezit van mooie splitcakes (oftewel verschillende kleurtjes naast elkaar in een doosje). Hiermee kun je ontzettend leuke dingen creëren in korte tijd zonder te hoeven ‘blenden’ (oftewel met spons kleuren naast elkaar deppen tot een geheel). Meer over kleuren vertel ik verderop.

Informatie over diverse merken schmink vind je hieronder:

merk grimas
deze informatie volgt
deze informatie volgt

merkPXP
deze informatie volgt

Zie ook > Schmink Koffer of Schmink Materialen