Hi there, Meet me at the social media platforms. See you soon ;)

Voor papierenlabels, verpakkingen, leuke doosjes e.d. Is het ook leuk een logo te kunnen gebruiken. Eerst begon ik  met het gewoon uitprinten op papier, daarna op stickervellen en daarna maakte ik mijn eigen stempel. Er zijn dus vele manieren om een logo ergens op te gebruiken.

​Labels printen op stickerpapier
Nodig: een tekstverwerkingsprogramma (MS Word), een inkjetprinter en stickerpapier (bijvoorbeeld stickerlabels van de A. of online A4 stickervellen).

Werkwijze: Als je de stickerlabels van de A. gebruikt moet je er rekening houden met de grote van de labels. Je kunt die grote aan houden of ze zelf op maat snijden na het printen. Als je A4 stickervellen gebruikt ben je vrij de grote van je naam/logo te maken. Typ je naam of logo, print het op het stickerpapier en klaar. Let op! Het is natuurlijk papier en niet waterbestendig.

Labels stempelen op papier
Er is op de markt een stickerapparaat te koop. Je moet dan in het ontwerpprogramma je naam/logo maken, printen uit dit apparaat en vervolgens de stempel met inkt voorzien.

Nodig: een stempelapparaat met ontwerpprogramma (bijvoorbeeld van het merk Silhouette MINT), stickerlabels voor je stempel en inktflesjes (eventueel in diverse kleuren als je een gekleurd logo hebt ontworpen).

Werkwijze: Ontwerp je naam/logo, print het uit het apparaat op de speciale sticker, de sticker voorzien van de kleuren inkt die je mooi vind en laten intrekken. Daarna kun je heel vaak de stempel gebruiken zonder een aparte inktdoos

Labels voorzien van logo door het automatisch schrijven
Als je in het bezit bent van een ontwerpapparaat (bijvoorbeeld van het merk Silhouette Cameo) kun je je eigen labels (en meer) door de machine laten schrijven.