Hi there, Meet me at the social media platforms. See you soon ;)


Na jaren wachten voor een nieuw griezelevenement in het dorp (laatste was in 2005) zijn de eerste nieuwe stappen gezet in het jaar 2018. Samen met vrijwilligers heeft Dorien van Bavel gekeken naar de mogelijkheden en is er hard gewerkt om op vrijdag 2 november 2018 de 1e editie van ‘Griezelig Benthuizen‘ te organiseren.

Gezien het feit dat dit vrijwillig georganiseerd wordt door Dorien van Bavel en een team vrijwilligers is het nooit zeker of dit evenement elk jaar doorgang heeft.

Dit heeft te maken met verschillende factoren. Naast een gezin, werk en andere activiteiten worden er altijd kosten gemaakt en is er ten alle tijden een vergunning (per persoon) nodig voor dit evenement.

Griezelig Benthuizen is een evenement voor alle basisschoolkinderen (4-12 jaar) woonachtig in Benthuizen. In 2018 en 2019 is er voor deze kinderen een huizenjacht ‘trick of treat’ met afsluitend een griezelroute en een prijswedstrijd georganiseerd.

Het evenement in het kort:
Kinderen melden zich online van te voren aan, komen verkleed in thema onder begeleiding op de gekozen datum, maken een mooie foto van hun outfit op locatie (wedstrijd), krijgen vervolgens een plattegrond waarop alle aangemelde huizen en informatie staat vermeld, gaan respectvol door het dorp op zoek naar deze aangemelde griezelhuizen (elk huis heeft een poster), lossen een raadsel op, noteren het mooiste huis op de kaart (wedstrijd) en krijgen als afsluiting toegang (met de oplossing van het raadsel) voor een fantastische griezelroute met vrijwillige figuranten.

Wil jij nou meer weten over dit evenement, volg dan deze website en de sociale kanalen van Griezelig Benthuizen.

Of heb jij mee gedaan en heb jij al zin in volgend jaar? Geef jou feedback op de berichten die je hebt ontvangen of schrijf online een review aan de organisator. Wellicht ontvang jij iets leuks?

Sociale kanalen:
– Facebookpagina Griezelig Benthuizen
Instagram Griezelig Benthuizen

– Reviews bijCreaDo
– Website ‘bijCreaDo’

Publicaties over Griezelig Benthuizen:
– Nieuws in de kranten 2019
– Blogbericht 2019

Griezelig Benthuizen
Poster 2018
Griezelig Benthuizen 2019
Poster 2019

Belangrijke Partijen: