Hi there, Meet me at the social media platforms. See you soon ;)

 

                 CreaDo – Little bit of me …

Welkom! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn site.

Het doel van mijn website is om je door middel van foto’s, links en informatie te inspireren, enthousiasmeren en of te adviseren, maar je tevens te helpen waar ik kan.

Mijn naam is Dorien, getrouwd en moeder van drie kinderen. En het geeft mij energie als ik andere kan helpen bij iets wat ik zelf heb mogen ervaren, wat ik heb gemaakt, gedaan, wat ik leuk vind of mijn ervaringen te gebruiken om anderen te helpen. 

Ik geniet van het ontdekken van nieuwe ideeën, nieuwe inspiratie, nieuwe technologie, nieuwe uitvindingen, recycle, Internet, Google, Pinterest, Facebook, creatieve markten en beurzen. Onder de verschillende pagina’s, zie je wie ik ben, mij maakt wie ik ben en wat er rondom mij wordt gecreëerd. Alles op deze site is met liefde gemaakt of verzorgt tussen alle drukte door. Heb je vragen, tips, ideeën of op zoek naar iemand die een activiteit met de kinderen kan verzorgen?  Stuur je mij vrijblijvend gerust een berichtje.

Of heb je hulp nodig bij de administratie, verwerken van gegevens, bij documenten/ office producten, de website/ html of zoek je een leuk ontwerp. Laat het mij weten om je te helpen, ondersteunen of adviseren.

Veel liefs Dorien 

error

Enjoyed my site? Like, share or contact me :)